Over ons

Wij zijn Bart van Wijhe en Ruud Danklof, uw omdenkers in schoon … aangenaam! Samen met ons toegewijde team van specialisten kijken wij anders naar hygiënisch schoon. Zo creëren we samen met u oplossingen die echte toegevoegde waarde bieden, werkbaar zijn en uw organisatie toekomstbestendig maken.

Schoonmaak is onze passie, omdenken is onze mindset, vooruitgang is wat we nastreven! Niet alleen voor ons, maar juist voor u, voor onze klanten. In de markt zien we namelijk behoeften, die wij met Schoner Werken invullen met onze kennis en jarenlange ervaring.

Daarnaast hebben we strategische samenwerkingen met onder andere Blankers Schoon (tevens ‘trotse ouder’ van Schoner Werken), Kärcher en Jans Control. Iedere partner zetten wij in van vanuit zijn eigen kracht en specialiteit. Zo halen we het beste in elkaar naar boven om uw doelstellingen te realiseren.

Bij Schoner Werken hebben we een no-nonsense mentaliteit. We zijn gedreven en hebben een platte organisatie met échte korte lijntjes. Dat maakt ons flexibel en zorgt ervoor dat we in elke situatie snel schakelen. Daar plukt u de vruchten van!

Heeft u vragen?

Bent u op zoek bent naar een échte integrale aanpak? Een aanpak die verder gaat dan het leveren van machines en het trainen van schoonmaakmedewerkers of het geven van schoonmaakadvies? Neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk hier onze diensten of de vijf pijlers waarin wij graag met u omdenken.