Onze pijlers

Kiest u voor Schoner Werken, dan kiest u voor omdenken. Omdenken op het gebied van:

Duurzaamheid

Wat betekent duurzaamheid voor u? Ecologische schoonmaakmiddelen of minder water gebruiken? Wij kijken liever naar het grotere plaatje dat een duurzaam schoonmaakresultaat oplevert.
Hoe kunnen we dat bereiken voor uw doelen? Bij zware vervuiling zijn mogelijk zwaardere middelen nodig. Dit lijkt misschien niet duurzaam, maar vaker schoonmaken met duurzamere middelen vergt meer van het milieu en van de mens.

Duurzaamheid is voor ons een vanzelfsprekendheid, die echter in balans moet zijn om het doel te bereiken. Neem contact met ons, dan maken we het graag voor u inzichtelijk.

Hygiëne

Wel of niet desinfecteren, veilig werken op 1,5 meter afstand, hygiënisch schoon borgen… We komen diverse vraagstukken bij onze klanten tegen. We willen immers onze medewerkers, cliënten, relaties en bezoekers een hygiënische en schone omgeving bieden. Maar hoe doet u dat? Welke stappen zijn nodig om het passend te maken bij uw situatie? Daar adviseren wij u graag over.

Beleving

De schoonmaakbeleving. Een belangrijk, maar ook subjectief onderwerp. De schoonmaakkwaliteit is eenvoudig te meten, maar eenieder ervaart schoon op een andere manier en de verwachtingen verschillen.

Wij meten de schoonmaakbeleving en verhogen deze wanneer nodig of wenselijk. Dit doen we door de juiste parameters op te stellen en deze te laten beoordelen door uw gebruikers. Zo brengen we in kaart wat goed scoort en aan welke knoppen we moeten draaien om de beleving te verhogen.

Wilt u weten hoe u de beleving meet en borgt? En wat dit vraagt van uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Innovatie

In de facilitaire wereld is innovatie actueel. We brengen we bijvoorbeeld nano coatings aan om vuil en water af te stoten. En diverse facilitaire activiteiten worden gerobotiseerd. Technologie verandert onze manier van werken en onze processen. Technologie helpt ons om meer te doen in minder tijd!

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, maar blijven er ook reëel en nuchter in. Technologie passen we graag toe, mits het iets bijdraagt aan uw doelen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe u innovatie en technologie in kunt zetten om efficiënter en effectiever te werken.

Efficiency

Wilt u efficiënter schoonmaken? Uw schoonmaakdienst vitaliseren? Of meer schoonmaken met minder budget? Dan wilt u uiteraard niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dit hoeft vaak ook niet.

Laat ons weten wat uw uitdaging is. Wij gaan daarna fris en anders kijken naar de huidige inrichting van uw processen, de inzet van mensen, middelen, machines en materialen.
Vaak is er meer mogelijk dan in eerste instantie lijkt. Neem contact met ons op en we maken de mogelijkheden voor u inzichtelijk.