Mede mogelijk gemaakt door een sportieve en duurzame samenwerking met:

Omdenken in Schoon

1,5 meter scan

Schoonmaak is onze passie, omdenken is onze mindset, vooruitgang is wat we nastreven! Niet alleen voor ons, maar juist voor u! Daardoor zagen we behoeften in de markt waarvoor wij de kennis en ervaring in huis hebben.

Wilt u uw (schoonmaak-)organisatie efficiënter inrichten, verduurzamen of vitaliseren? Misschien wilt u juist dat uw medewerkers of klanten ‘schoon’ (meer) beleven in uw organisatie? Mogelijkheden waarin Schoner Werken met u kan omdenken vanuit de 5 pijlers welke wij hanteren. Efficiency, hygiëne, duurzaamheid, beleving & innovatie.

Nu leggen we de focus op hygiëne, in samenwerking met onze hygiëne-specialist Werner Jansen van Jans Control en als gevolg van de huidige Covid-19 situatie bieden we u de mogelijkheid aan om vrijblijvend een 1,5 meter scan te ontvangen. Hierin willen we werkgevers ondersteunen met het creëren van een uniform beleid aangaande de Covid-19 maatregelen in de nieuwe 1,5 meter cultuur.

Om op de juiste wijze te voldoen aan de 1,5 meter maatschappij en het RIVM adviseren wij, Jans Control en Schoner Werken, één duidelijk concept welke op maat gemaakt is voor uw locatie.

Indien u het concept door ons laat toepassen zal deze samenwerking zorgdragen voor al de juiste aanpassingen en toepassing.

Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze alvast noteren.

Stay hygienic!

PS. elk bedrijf dat zijn/haar gegevens achterlaat maakt kans op een originele SPALDING wedstrijdbal van BAL.

Aanvraagformulier